ONZE BIEREN

"MESSAGE IN A BOTTLE" BIERBOX OM EENDER WIE TE VERRASSEN TIJDENS DEZE BIZARRE CORONA-TIJDEN.

Verras iemand die je graag ziet met een bierbox met verschillende Witlov-biertjes & een gepersonaliseerde “message in a bottle”. Op deze manier kunnen we toch nog contact houden waar het fysiek niet altijd mogelijk is.

Witlov 6

Blonde pittige dorstlesser. Ongefilterd bier met mooie schuimkraag dankzij de tarwe. De smaak is fruitig met een lichte toets van kruiden. De 6 staat voor 6% alcohol.

Witlov 9

Blonde trippel met een fruitigheid vanuit de gist. De alcohol geeft warmte terwijl het bier toch makkelijk doordrinkbaar blijft. De 9 verwijst naar 9% alcohol.

Witlov C

Amberkleurig bier, licht hoppig, van 7,5 graden. De C is de derde letter van alfabet. Het is ook het derde bier van de brouwerij van Campenhout.

Witlov K

Traditioneel blond bier van 8 graden met een zoete toets, een verfrissende afdronk en een volle afsmaak. De K is een ode aan de witloofgemeente Kampenhout en zijn burgemeester Kris Leaerts.

Witlov 3

Fris, dorstlessend bier met verschillende hoptoetsen. De 3 verwijst enerzijds naar 3% alcohol en anderzijds naar de 3 bitterhoppen en 3 aromahoppen die gebruikt zijn bij het brouwproces.

Witlov 7

Fris-zurige kriek op basis van tarwebier. Dorstlessend, maar rond van smaak. De 7 staat voor 7% alcohol.

Witlov 8

Zeer donker bier, aanleunend aan de stout. Gebrouwen met gebrande mouten. De 8 staat voor 8% alcohol.

Witlov M

Fris, parelend bier van 10 graden gechampagniseerd volgens de méthode traditionelle. Dankzij een gecontroleerde hergisting op fles via manuele remuage en de traditionele dégorgement krijgen we een mousserend aperitiefbier.