ONZE BIEREN

Witlov 6

Blonde pittige dorstlesser. Ongefilterd bier met mooie schuimkraag dankzij de tarwe. De smaak is fruitig met een lichte toets van kruiden. De 6 staat voor 6% alcohol.

Witlov 9

Blonde trippel met een fruitigheid vanuit de gist. De alcohol geeft warmte terwijl het bier toch makkelijk doordrinkbaar blijft. De 9 verwijst naar 9% alcohol.

Witlov C

Amberkleurig bier, licht hoppig, van 7,5 graden. De C is de derde letter van alfabet. Het is ook het derde bier van de brouwerij van Campenhout.

Witlov K

Traditioneel blond bier van 8 graden met een zoete toets, een verfrissende afdronk en een volle afsmaak. De K is een ode aan de witloofgemeente Kampenhout en zijn burgemeester Kris Leaerts.

Witlov 3

Fris, dorstlessend bier met verschillende hoptoetsen. De 3 verwijst enerzijds naar 3% alcohol en anderzijds naar de 3 bitterhoppen en 3 aromahoppen die gebruikt zijn bij het brouwproces.

Witlov 7

Fris-zurige kriek op basis van tarwebier. Dorstlessend, maar rond van smaak. De 7 staat voor 7% alcohol.

Witlov 8

Zeer donker bier, aanleunend aan de stout. Gebrouwen met gebrande mouten. De 8 staat voor 8% alcohol.

Witlov M

Fris, parelend bier van 10 graden gechampagniseerd volgens de méthode traditionelle. Dankzij een gecontroleerde hergisting op fles via manuele remuage en de traditionele dégorgement krijgen we een mousserend aperitiefbier.

Binnenkort ook online te bestellen!